Maatschappelijke zetel

Het Bedrijvencentrum Geraardsbergen biedt bedrijven de mogelijkheid aan om hun maatschappelijke zetel op ons adres te plaatsen.

 

Waarom?

 

• Flexibiliteit:

Het plaatsen van een maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen geeft uw onderneming flexibiliteit. De maatschappelijke zetel wordt op een strategische locatie geplaatst, die past bij de behoeften van uw onderneming, zelfs wanneer er geen fysieke aanwezigheid op die locatie is.

• Prestige en imago:

Het hebben van een maatschappelijke zetel op een gerenommeerde site kan het imago en de reputatie van uw onderneming verbeteren. Het geeft potentiële klanten, investeerders en partners vertrouwen.

• Juridische en administratieve vereisten:

Een maatschappelijke zetel is vaak vereist om aan de juridische en administratieve vereisten van een onderneming te voldoen. Door een maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen te plaatsen, kan u aan deze vereisten voldoen, zonder dat u een eigen fysieke ruimte hoeft te hebben.

• Kostenbesparing:

Het plaatsen van een maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen kan kostenbesparend zijn in vergelijking met het kopen of huren van een kantoor. Je hoeft geen extra kosten te maken voor onderhoud, nutsvoorzieningen en andere overheadkosten die gepaard gaan met het hebben van een eigen fysieke ruimte.

• Privacy en veiligheid:

Door het plaatsen van een maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen kan u uw privacy en veiligheid waarborgen. U voorkomt dat uw persoonlijke adres openbaar wordt gemaakt in officiële documenten en publieke registers, wat bescherming biedt tegen ongewenste bezoekers of potentiële bedreigingen.

• Zakelijk adres voor correspondentie:

Een maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen biedt een officieel zakelijk adres waar je post, pakketten en andere correspondentie kunt laten ontvangen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en voorkomt dat belangrijke documenten verloren gaan.

• Toegang tot vergaderruimtes:

In de overeenkomst zitten 2 halve dagen gebruik van de vergaderruimtes of gedeelde kantoorfaciliteiten op dezelfde locatie begrepen. Dit kan handig zijn voor zakelijke bijeenkomsten of om professionele ruimtes te gebruiken wanneer dat nodig is.

 

Bij het plaatsen van uw maatschappelijke zetel bij BC Geraardsbergen geniet u van enkele voordelen:


- De ontvangen post wordt 1x per week digitaal doorgestuurd (afhalen van de post kan tijdens de werkuren, versturen van de post kan mits het betalen van de portkosten)
- U kan 2 halve dagen gebruik maken van onze vergaderruimten, wat u in staat stelt om vergaderingen en besprekingen te houden op een professionele locatie
- Slechts 1 maand vooropzeg

INTERESSE?

 

CONTACTEER ONS